SENIOREN

Senioren 03In Plux-Uithoorn beoefenen wij het Wado-ryu karate als een Martial Art. Met andere woorden, wij proberen de bron van deze karate stijl zo dicht mogelijk te benaderen. Deze karate stijl is gebaseerd op de eeuwen oude Japanse vechtkunsten en is de enige karate stijl die officieel erkend is als een Martial Art.

De seniorenlessen zijn voor iedereen toegankelijk vanaf 14 jaar en ouder. Wil je eens een proefles meemaken, dan is dat altijd mogelijk, je hoeft niet vooraf een afspraak te maken. (Het enige wat je nodig hebt om een proefles mee te doen is een T-shirt en een trainings/joggingbroek). Zo’n eerste welkomstles is altijd zonder kosten. Je kunt dan zelf ervaren hoe het gaat tijdens de lessen en bepalen of jij je hier thuis kunt voelen.

Karate is geen gemakkelijke sport, vooral in het begin zul je veel verschillende indrukken tegelijk ervaren en de kans op twijfel zal dan ook snel toeslaan. Bedenk dan wel dat iedereen die het karate beoefent op dezelfde manier begonnen is en hetzelfde heeft doorgemaakt. Om karate te beoefenen is het niet nodig om groot en sterk te zijn ook de leeftijd hoeft geen belemmering te zijn. Natuurlijk heeft niet iedereen evenveel talent, maar dit mag zeker geen reden zijn om het niet eens een keer te gaan proberen.

Senioren 05Heb jij altijd al karate willen trainen? grijp dan je kans en kom eens langs om te kijken (of om gelijk een proefles mee te doen) je bent altijd van harte welkom.

 

 

Lestijden:
Maandagavond: 20:00 uur t/m 21:30 uur
Mgr Bekkersschool Amsterdam Noord
Adres: Volendammerweg 160
1024JR Amsterdam
Email r.cvanleeuwen@ziggo.nl

Vrijdagavond : 19:30 uur t/m 21:00 uur
Adres: Plux-Uithoorn

Johan Enschedeweg 180 Uithoorn
Telefonisch te bereiken op 0297-568949